About

Sunt Irina Tacu și sunt ușor de impresionat. Nu trebuie să te chinui mult nici ca să mă faci să râd, nici ca să oftez. Cadoul perfect ar fi o pungă cu jeleuri într-o zi oarecare decât ceva forțat pentru o ocazie anume. Ce mă impresionează, de fapt, cel mai mult, e sinceritatea. Și cum să știi să fii personal fără să devii siropos. Sinceritatea, simplitatea și naturalețea mi se par atât de greu de găsit încât mi se aprinde inima de bucurie când îmi ies în cale.

Uite, cam despre asta o să fie blogul ăsta. Despre sinceritate, despre ce vrem noi mai mult și mai mult și despre ce ne oprește. Eu sunt convinsă că lucrurile simple sunt cele mai frumoase, acum vreau să le găsesc la voi. Vreau să știu și, de ce nu, să știți și voi care ar fi lucrurile pe care ați vrea neapărat să le faceți dacă ați ști că mai aveți doar puțin timp de trăit. Cu ceva timp de gândit, nu prea mult, ca să fie satisfăcător, dar și sincer în același timp.

Da, m-am inspirat de undeva. Din mai multe locuri și fără să-mi dau seama. A trebuit să îmi revină întâmplător în atenție filmul The Bucket List ca să îmi amintesc că, poate fără să conștientizăm, toți ducem cu noi cele mai mari dorințe.

Un răspuns to “About”

  1. adicherish 13 aprilie 2014 la 10:06 pm #

    foarte fain descris aici, Irina! multumesc de info pentru sambata! 🙂

Lasă un comentariu